top of page
  • lifeontopofthedisco

Counting down

Bijgewerkt op: 19 feb. 2019

Met nog 6 weken te gaan tot onze vertrek datum is het tijd om jullie op de hoogte te brengen van alles wat wij de afgelopen maanden hebben gedaan, wat we de komende weken nog moeten regelen en wat we in het komende jaar allemaal gaan doen.


We krijgen van veel mensen de vraag wat we nou eigenlijk allemaal gaan doen en wat al onze plannen zijn. Zelf weten we dit eigenlijk ook nog niet zo heel erg goed maar wat we tot nu toe wel weten hebben we op deze website met jullie gedeeld. Het komende jaar zullen we jullie hier van al onze verhalen op de hoogte houden.


Op zondag 24 maart zullen we vanuit ons huis in IJmuiden vertrekken met de auto richting Marokko. Waarschijnlijk nemen we nog even een korte vakantie in het zonnige zuiden van Spanje voordat we de oversteek maken naar Marokko. Welke wegen we daar zullen nemen zullen we in Spanje eens gaan bekijken.


Waar zijn we momenteel voornamelijk mee bezig

Op dit moment zijn we ervoor aan het zorgen dat al onze officiële documenten geldig zijn. We zijn een visum voor Nigeria aan het aanvragen. Alle lidmaatschappen, verzekeringen, abonnementen moeten opgezegd en/of juist afgesloten worden. Daarnaast worden op dit moment de laatste aanpassingen aan De Disco gedaan, er wordt as we speak een tweede accu ingebouwd. We zullen de airco nog even bij laten vullen - wel zo fijn als die goed werkt bij 40 graden. Het onderverhuren van onze woning moet nog officieel geregeld worden en we zullen er dus voor moeten zorgen dat ons huis leeg geruimd is. Verder zijn we nu druk bezig met de vraag "wat nemen we allemaal mee". Gezien de beperkte ruimte is dat nog niet zo heel makkelijk om te beslissen. Hoeveel kleding, eten, medicijnen, apparatuur, reserve-onderdelen etc moeten we meenemen? Ondanks dat we met alle bovenstaande punten de afgelopen maanden natuurlijk al druk bezig zijn geweest komt het er nu echt op aan om de definitieve beslissingen te nemen.


Genoeg te doen dus de komende weken!315 weergaven5 opmerkingen

5 Comments


Jet Mulder
Jet Mulder
Mar 29, 2019

Zo gaaf en leuk mee te “liften” dmv de mooie foto’s ;) blijf jullie volgen. xxx jet

Like

Jacob Kuiken
Jacob Kuiken
Mar 19, 2019

We wensen jullie een mooie reis toe naar Zuid Africa

Like

bartverhoof
Feb 27, 2019

Heel vett! Ik ben ooit tot the Gambia gekomen. Respect en veel succes. Groet Bart

Like

info
Feb 20, 2019

opa

Like

info
Feb 20, 2019

Super leuk,groot respect, ik ben trots op jullie, veel succes.

Like
bottom of page