top of page

LANDEN

In de voorbereiding van onze reis en ook nu we onderweg zijn hebben we veel vragen die je eigenlijk niet zo makkelijk op internet vindt. Hoe gaat het op de grensovergangen, wat kosten de dagelijkse boodschappen, kan ik overal makkelijk pinnen en ga zo maar door. Deze informatie is het meest accuraat wanneer het van de reiziger met ervaring komt. 

Wij proberen hier er land zo veel mogelijk informatie te geven die wij zelf lastig konden vinden of wat gewoon erg handig is om te weten. We zullen regelmatig verwijzen naar websites of blogs waar wij onze informatie vandaan hebben, hier krijgen wij niks voor, wij hebben zelf gewoon vee gebruik gemaakt van deze informatie en willen dat graag met jullie delen. 

Zelf hebben we het meeste aan de ervaring van andere reizigers en geven onze ervaringen dan ook weer graag door! Heb je dus interesse in een overland reis door Afrika of een ander continent, neem hier gerust contact met ons op met al je vragen. Al lijken ze nog zo simpel, wij hebben ze ook ooit aan iemand moeten stellen dus schroom niet! 

Nu we op reis zijn kan het zijn dat het wat langer duurt voor er een reactie komt per email, probeer het eens via Instagram, dat gaat vaak sneller!  

Marocco

Mauritania

Senegal 

Gambia

Guinee

Sierra Leone

Ivory Coast

Ghana

Togo 

Benin

Nigeria

Namibia

South Africa

bottom of page