top of page

WIE WIJ ZIJN

Wij zijn Maarten Mulder en Nicole van den Akker. In 2010 hebben wij elkaar leren kennen en sinds augustus 2012 zijn we samen. Na een jaar zijn we voor het eerst samen naar Zuid-Afrika geweest en hebben we voor de grap tegen elkaar geroepen dat we wel eens met de auto naar Zuid-Afrika zouden kunnen gaan. In 2015, weer in Zuid-Afrika, besloten we dat we deze droom werkelijkheid wilden maken en zijn we gaan sparen. 3,5 jaar later is het dan eindelijk echt zo ver, we hebben genoeg gespaard, ons goed voorbereid en er allebei ongelofelijk veel zin in. 

Ons avontuur samen kan beginnen!

Maarten Mulder

Geboren in september 1994 in IJmuiden. Gelijk na mijn opleiding accountmanagement heb ik bij een autogroothandel gewerkt, na twee verschillende bedrijven ben ik nu al twee jaar accountmanager bij Vectus Lease. 

Waar ik het meest naar uit kijk: Tegenslagen met de auto, ergens vast komen te zitten.

Waar ik het meest tegenop kijk: Een week achter elkaar niet kunnen douchen..

Wat ga ik het meest missen: Gezellig een biertje drinken met mijn vrienden!!

Nicole van den Akker

Geboren in juli 1991 in IJmuiden. Na de middelbare school ben ik direct begonnen aan de opleiding Sport, Management en Ondernemen. Momenteel werk ik tijdelijk bij Maandag tot we op reis gaan. Voor mijn studie heb ik zeven maanden stage gelopen in Zuid Afrika, inmiddels ben ik er meerdere keren geweest en heb er mijn hart wel een beetje verloren. 

Waar ik het meest naar uit kijk: Alle dagen die we wakker zullen worden op het strand en dan zelf mogen bepalen waar we die dag zin in hebben. 

Waar ik het meest tegenop kijk: Tegenslagen met de auto, ergens vast komen te zitten.

Wat ga ik het meest missen: Eigenlijk alleen maar alle lieve mensen thuis en twee nu al te lieve baby's! Oh, en kaas natuurlijk.

20190119145710_IMG_7895_3.JPG
bottom of page