top of page

ROUTE

We hebben er een jaar voor uitgetrokken om van IJmuiden naar Kaapstad te reizen. Bij het uitstippelen van de route hebben we er bewust voor gekozen om een aantal landen te vermijden. We hebben overwogen om via de oost-kust van Afrika te rijden maar uiteindelijk lijkt de west-kust de meest veilige optie. Hiervoor zullen we dus vanuit IJmuiden vertrekken naar Spanje, daar genieten we even van de rust en de zon voordat we de oversteek maken naar Marokko. We hebben bedacht door welke landen in Afrika we willen reizen maar verder staat alles nog open. We zullen onderweg bepalen welke wegen we nemen en wat we willen zien. 

Gedurende onze reis staat bijna niks vast. Vanwege ons visum moeten we uiterlijk in september door Nigeria heen zijn en eind september willen we in Namibië/Botswana zijn om de ouders van Nicole te treffen. Hierna zullen we gelijk doorrijden naar Tanzania waar de ouders, zus en zwager van Maarten dan zijn.

 

Daarna zullen we rustig aan richting Zuid Afrika rijden. Daar aangekomen zullen we nog een periode bij het gastgezin verblijven waar Nicole in 2012 in huis heeft gezeten.

Op dit moment is de route hiernaast het plan maar we zijn heel benieuwd wat het komende jaar ons echt gaat brengen!

f4aacbb5-d852-4cfa-a70e-180ad9ef47a0.jpg
bottom of page